Hidraulika

Ovo je trodnevni tečaj, koji omogućuje održavanje osobnim i proizvodnim izvršiteljima sa vještinama i znanjem potrebnim za nošenje sa zadacima održavanja na industrijskim hidrauličkim sustavima.

Dizajnirali su ga profesionalni proizvođači industrijske opreme i sve vježbe će se izvoditi na hidrauličkom simulatoru za vježbanje. Instruktori su inženjeri hidraulike sa 20 godina pomorskog, brodskog i industrijskog iskustva. Tečaj se također suočava sa zahtjevima brodskih smjernica za obuku i usmjeren je prema pomorskim inženjerima službenicima i pomorskim električarima, od kojih se očekuje da se brinu o održavanju i popravcima hidrauličke opreme.

POLAZNICI

Tečaj je namijenjen svima onima koji žele djelovati na ili održavati industrijske hidrauličke sustave. Prethodno znanje iz hidraulike nije nužno.

PREZENTACIJA TEČAJA

Sudionici dobivaju korisno praktično iskustvo iz za tu svrhu stvorenih alata za obuku koji koriste tipične komercijalne komponente i dizajnirani su kako bi simulirali hidraulične sustave koje nalazimo u industriji. Sveobuhvatne bilješke tečaja su osigurane.

CILJEVI TEČAJA (KOLEGIJA)

Na kraju uspješnog završetka Modernog tečaja iz industrijske hidraulike, sudionici:

Listu svih dostupnih tečajeva možete pogledati ovdje: Tečajevi

Slobodno nas kontaktirajte na ili pogledajte naše kontakt detalje za bilo koju dodatnu informaciju ili pitanje.