O nama


Naši priznati tečajevi uče o održavanju, testiranju, istraživanju i sigurnosti. S tečajevima koji ne traju dulje od par dana, kroz treninge specijaliziramo brzo i efikasno. Kao dio svakog tečaja, polaznici izvode vježbe na opremi u laboratoriju, nadgledani od jednih od najtalentiranijih instruktora u pomoskoj industriji.

Uz mnogo tečajeva o električnoj sigurnosti i održavanju, Elektro-Ekspert d.o.o. institut za obuku nudi širok izbor treninga za svaki nivo stečenog predznanja. Naši treninzi razvijeni su u skladu s priznatim Električnim Standardima i Regulacijama.

Bureao Veritas - ISO 9001 - Elektro Ekspert Bureao Veritas - Training Institutes - Training Courses certified - Elektro Ekspert

Tečajevi su dizajnirani da podignu vještine otklanjanja i dijagnostike kvarova za pomorske, električne i strojarske inženjere zaposlene na različitim brodskim ili priobalnim instalacijama.

Pomorsko priobalni treninzi pružaju i teoretske i praktične instrukcije u sigurnim uvjetima. Svaki aspekt našeg standardnog kurikuluma dizajniran je da pruži učenje. Preko priručne laboratorijske opreme i ilustrirane literature do logičke prezentacijske cjeline, svaki tečaj osigurava da student stekne prave vještine koje može odmah iskoristiti na poslu. Naši tečajevi imaju idealan omjer polaznika i instruktora, tako da svaki polaznik dobije potrebno vodstvo i ocjenjivanje.

Elektro-Ekspert d.o.o. institut za obuku može razviti novi tečaj prema potrebama vaše kompanije.

Slobodno nam pošaljite upit!

Elektro Ekspert logo Elektro Ekspert logo